Celodnevna počitniška delavnica 26.62019

 

Ob koncu šolskega leta si zaslužite oboje: sprostitev in ustvarjanje tega, kar radi počnete. Prav to pripravljamo za vas na dveh celodnevnih počitniških delavnicah v naravi ob gozdu. Kaj se bo dogajalo? Zelo »strog in naporen« urnik vas čaka: jedli bomo, ustvarjali robotke in vse živo iz elektronike, kar vas bo zanimalo, se podili po travnikih, za žogo, na trampolinu, spet jedli, pa sestavljali, programirali … in že bo konec, še prehitro.

Prva delavnica bo v sredo, 26. junija, od 7. do 16. ure (prihod med 7. in 8. uro) na piknik prostoru Rušta ob kmetiji Logar, Lokarje 26, Vodice, 3 km z avtoceste (http://www.piknik-rusta.si/lokacija/). Za 2 malici, dovolj tekočine in za sadje poskrbimo mi, kosilo pa lahko ali naročimo (v tem primeru imejte s seboj 5 do 6 evrov), ali pa si kosilo prinesete od doma.      

Cena delavnice je 96 evrov, v to ceno je všteto vodenje delavnic, celodnevno varstvo, 2 malici in material za delavnice. Program je namenjen otrokom predvidoma med 9. in 15. letom, skupina pa je omejena na 5 otrok, zato se morate prijaviti!

Informacije in prijave so na spletni strani (info@delavnice-tecaji.jirk.si) ali po telefonu: 041/707174.

Projekti, delavnice

Včlani se

Koledar dogodkov

Rezervacije

Nisi prijavljen, zato se za nadaljevanje prijavi, ali pa se je čas za prijavo iztekel,