Komplet: Uvod v elektroniko – osnovni

 

Ta komplet je namenjen za samostojno in skupinsko učenje otrok, ki želijo pridobiti osnovno in naprednejše znanje elektrotehnike in elektronike (ter delno fizike). Komplet smo pripravili na podlagi bogatih izkušenj z naših tehničnih delavnic za otroke. Komplet zelo jasno po korakih vodi od točke do točke in sproti nadgrajuje znanje skozi teoretično podlago, ki se vedno utrdi s praktičnim samostojnim delom.

Komplet je urejen na treh stopnjah: prva stopnja je za začetnike  in jih vodi skozi praktične prikaze in opise, za tiste z nekaj več znanja je primerna druga stopnja,

kjer se bodo naučili osnovne matematike in fizikalne razlage za delo v elektroniki.

Tretja stopnja vključuje meritve vezij z inštrumentom, ki se dokupi. Komplet bo mogoče razširiti z dodatnimi moduli. Tako komplet raste z otrokovim znanjem. V kompletu so načrti narisani tako, da so preprosti za razumevanje. Komplet vsebuje šest elementov in baterijo z navodili za vse tri stopnje.

 Ta komplet je tudi koristno in dragoceno darilo. Lahko se uporablja tudi kot orodje in pomoč v učnih procesih na šolah in pri dopolnilnem izobraževanju. Komplet je univerzalno izobraževalno sredstvo in se prilagodi za učenje otrok od prve triade osnovne šole do začetkov pridobivanja znanja na fakultetah.  

Cena za komplet je 26 evrov. 

Nadaljnje informacije in prijave: Tehnološka izba, e-naslov: lucka_tancer@t-2.net