Delavnica spajkanje

Opis: spajkali bomo od najbolj začetne ravni do zahtevnejše; začeli bomo z žico in nato nadaljevali s spajkanjem LED-traku na žice in na preizkusno ploščo.

Namen:  pridobiti veščine in mojstrstvo pri enem temeljnih postopkov v elektrotehniki.

Cilj: spajkanje je nujen postopek pri izdelavi  izdelkov v elektroniki, in ker se mu le stežka izognemo, je treba pridobiti veščino na tem področju, da nas neznanje ne bo omejevalo in nas oviralo pri doseganju rezultatov.

Komu je namenjena? Učencem osnovnih in srednjih šol ter drugim, ki se ukvarjajo ali se želijo ukvarjati z delom na področju elektrotehnike.  

Kdaj? Tri četrtke zapored, vsakič uro in pol, začetek pa 6. decembra ob 17.uri. Ta dan se lahko udeležite delavnice brezplačno in brez obveznosti, da morate priti še na naslednja termina, zato pridite!

Kje? Na Kranjski cesti 9 b, 4208 Šenčur

Prijava: prijava je obvezna; prijaviš se lahko spodaj, ali na koledarju dogodkov ali prek tel. št. 064 275671 (prijava je možna po včlanitvi v TI).

Cena:  tokrat je prva ura za vse brezplačna! Za nadaljevanje (še dva termina in material) pa je cena 24 evrov (z DDV). Prosimo, da plačilo poravnate najkasneje dan pred začetkom drugega termina (tj. 12. decembra) delavnice na račun: IBAN  SI56 6100  0001 8131 005 (odprt pri Delavski hranilnici, d.d.).

 

Koledar dogodkov

Rezervacije

Nisi prijavljen, zato se za nadaljevanje prijavi, ali pa se je čas za prijavo iztekel,