Polnjenje baterij s sončnimi celicami

Opis: na delavnici bomo naredili sončni polnilnik, s katerim bomo napolnili vse tipe baterij do napetosti 5 V.

Namen: izdelali bomo polnilnik, ki bo najhitreje napolnil baterijo, hkrati pa jo bo zaščitil, da se ne bo prenapolnila.

Cilj: pobliže spoznati delovanje sončnih celic.

Komu je namenjena? Zaželeno je vsaj nekaj predznanja.

Kdaj? V torek, 14. avgusta, od 17. do 19. ure (in še 3 x po 2 uri)

Kje? Na Kranjski cesti 9b, Šenčur

Oprema: prenosni računalnik; nanj je treba naložiti program po navodilih pri opisu te delavnice na naši spletni strani, če tega ne znate, prinesite tri dni pred delavnico računalnik k nam, da mi nanj naložimo program. Tisti, ki ste program že naložili, ga posodobite z najnovejšo različico, lahko pa prav tako računalnik prinesete in to opravimo mi. Po dogovoru lahko delate med delavnico na naših računalnikih.

Prijava: prijava je obvezna; prijaviš se lahko spodaj, ali na koledarju dogodkov ali prek tel. št. 064 275671 (prijava je možna po včlanitvi v TI.

Cena: 48 evrov (z DDV) + 18 evrov za material (z DDV). Za zgodnjo prijavo (najkasneje 5 dni pred začetkom) vas nagradimo z nižjo ceno (45 evrov, cena za material se ne spremeni). Vsi, ki so že bili kdaj na kateri od naših delavnic, plačajo 45 evrov, ob zgodnji prijavi pa samo 40 evrov (+ material). Prosimo, da plačilo poravnate najkasneje dan pred začetkom delavnice na račun: IBAN  SI56 6100  0001 8131 005 (odprt pri Delavski hranilnici, d.d.).

Projekti, delavnice

Včlani se

Koledar dogodkov

Rezervacije

Nisi prijavljen, zato se za nadaljevanje prijavi, ali pa se je čas za prijavo iztekel,