Spajkanje — drugi termin: sobota

datum začetka projekta

Opis: spajkanje je ena osnovnih veščin v elektroniki in elektrotehniki, tako da če si želiš karkoli ustvarjati na tem področju, se spajkanju ne moreš izogniti. Pojdi na to pot korak za korakom z nami – počasi te bomo vodili od najpreprostejših do zahtevnejših elementov spajkanja, tako da boš po tem »samostojni mojster«. Naučili te bomo tudi, kako preveriti to, kar si zaspajkal, da se ti ne bo kaj zakadilo pod nos in bo vse tako, kot mora biti. Super, kajne? Le ne pozabi se prijaviti!

Namen: pridobiti veščine in mojstrstvo pri enem temeljnih postopkov v elektrotehniki.

Cilj: spajkanje je nujen postopek pri izdelavi  izdelkov v elektroniki, in ker se mu le stežka izognemo, je treba pridobiti veščino na tem področju, da nas neznanje ne bo omejevalo in nas oviralo pri doseganju rezultatov.

Komu je namenjena? Učencem osnovnih in srednjih šol ter drugim, ki se ukvarjajo ali se želijo ukvarjati z delom na področju elektrotehnike.

Kdaj? Tokrat ponujamo dve izbiri glede termina: v enem kosu v soboto ali dvakrat v sredo. Tu se lahko prijaviš za sobotno delavnico, ki bo 7. 4. od 9.00 do 13.00.

Kje? Na Kranjski cesti 9 b, 4208 Šenčur

Prijava: prijava je obvezna; prijaviš se lahko spodaj, ali na koledarju dogodkov ali prek tel. št. 064 275671 (prijava je možna po včlanitvi v TI).

Cena: 24 evrov (z DDV) + 10 evrov (z DDV) za material (izdelek odneseš domov); imamo pa presenečenje: če se prijaviš najkasneje 3 dni pred delavnico, imaš 10% popusta, vsi, ki so že bili na naših delavnicah, pa ob tem še dodatnih 10%! Prosimo, da plačilo poravnate najkasneje dan pred začetkom delavnice na račun: IBAN  SI56 6100  0001 8131 005 (odprt pri Delavski hranilnici, d.d.).

 

 

Rezervacije

Nisi prijavljen, zato se za nadaljevanje prijavi, ali pa se je čas za prijavo iztekel,