Delavnica: Osnovni elementi elektronike (za odrasle)

Opis: skozi teorijo in prakso se bomo seznanili z osnovnimi gradniki

in zakoni elektronike in elektrotehnike. Če ste si vedno želeli izvedeti nekaj več s tega področja, pa za to niste imeli priložnosti, je zdaj pravi trenutek, da jo ujamete in si pod strokovnim vodstvom po bližnjici pridobite znanje in izpolnite željo.

Namen: pridobitev temeljnega znanja iz elektronike.

Cilj: spodbuda, da z osvojenim znanjem delujete samostojno in se izpopolnjujete.

Komu je namenjena? Ta delavnica je namenjena odraslim (brez starostne omejitve) brez ali z minimalnim predznanjem, ki jih to področje zanima in veseli.

Kdaj? Potekala bo v treh delih po dve uri, začnemo v četrtek, 21. junija, od 17. do 19. ure, naslednja termina pa bomo določili po dogovoru s tečajniki.

Kje? Na Kranjski cesti 9b, Šenčur

Oprema: zvezek in pisalo.

Prijava: prijava je obvezna, in to najkasneje tri dni pred začetkom delavnice; prijavite se lahko spodaj, lahko na koledarju dogodkov ali prek tel. št. 064 275671 (prijava prek računalnika je možna po včlanitvi v TI).

Cena:  54 evrov (z DDV). Za zgodnjo prijavo (najkasneje 6 dni pred začetkom) vas nagradimo z nižjo ceno: 48 evrov. Prosimo, da plačilo poravnate najkasneje dan pred začetkom delavnice na račun: IBAN  SI56 6100  0001 8131 005 (odprt pri Delavski hranilnici, d.d.).

Projekti, delavnice

Včlani se

Koledar dogodkov

Rezervacije

Nisi prijavljen, zato se za nadaljevanje prijavi, ali pa se je čas za prijavo iztekel,