Komplet: Uvod v elektroniko – osnovni

Ustvarjanje, učenje, igra, zabava, napredek, raziskovanje – tak je naš komplet za samostojno učenje otrok iz osnov elektronike in elektrotehnike. Naš komplet za otroke je nastal na podlagi izkušenj pri uspešnem vodenju tehničnih delavnic. Tam smo se prepričali, kako spodbuditi otrokovo ustvarjalnost, ko se učijo skozi lastno raziskovanje, korak za korakom.

Navdušuje jih, kako pridobivajo znanje, ga gradijo in vedno več ustvarjajo. Ta komplet združuje vsa ta spoznanja – otroci se s posebno metodo naučijo enostavnih in tudi bolj zapletenih nalog iz elektronike. Na drobni lučki (LED-diodi), ki je del vezave iz elektronike, se pri vsaki nalogi  pokaže, ali je otrok nalogo pravilno rešil – in se na podlagi tega sproti uči. Ponekod LED-dioda sveti, ponekod pa ne – otrok sam išče vzroke in razloge za to, potem ko samostojno zveže podane vezave po posameznih načrtih, ki so dodani vsaki nalogi in so preprosti za razumevanje.

Začne se s prvo stopnjo, te se lotijo čisti začetniki in počasi gradijo izkušnje in znanje – potem se lotijo druge stopnje, ki že vključuje osnove matematike in fizikalne razlage za delo v elektroniki – in že so pripravljeni na tretjo stopnjo, kjer že sami opravljajo meritve vezij z inštrumentom. To se ne samo sliši zanimivo, ampak tudi je!    

Ta komplet je tudi koristno in dragoceno darilo. Lahko se uporablja tudi kot orodje in pomoč v učnih procesih na šolah in pri dopolnilnem izobraževanju. Komplet je univerzalno izobraževalno sredstvo in se prilagodi za učenje otrok od prve triade osnovne šole do začetkov pridobivanja znanja na fakultetah.  

Cena za komplet je 26 evrov. 

Nadaljnje informacije in prijave: Tehnološka izba, e-naslov: lucka_tancer@t-2.net

Telefon: 041 707174