Projekt: Programiranje LED-diod (Kranj)

Kaj bomo počeli?

Najprej se bomo seznanili z osnovnim orodjem za programiranje procesorjev, nato bomo sestavili trak z ledicami in sprogramirali procesor, da bo ledice prižigal v določenih časovnih razmikih – po vaši izbiri.  Sestavili bomo še stikala,  da bomo lahko vklapljali ledice ali spreminjali program. Več o delavnici v prijavi, ki se nahaja v koledarju dogodkov (spodaj).

Kdaj

Prvič se srečamo 28. novembra 2017, potem pa vsak torek od 18.30 do 20.00 (12-krat zapovrstjo)

Kje

Župančičeva 22 4000 Kranj (nekdanja trgovska šola)

Kako

Minimalno predznanje (pridobiš ga lahko tudi na naši delavnici Uvod v elektroniko)

Kaj

Spoznali bomo osnovno programsko opremo, osnovno programiranje procesorjev, izdelali trak z LED-diodami in jo programsko krmilili, naučili se bomo spajkanja. Izdelek je tvoj in ga odneseš domov.

Oprema

Za delavnico potrebuješ raćunalnik z vsaj enim prostim USB-vhodom.

Prijava

Prijave so obvezne; lahko se prijaviš prek spleta (na strani Koledar dogodkov) ali prek telefonske številke.

Plačilo

To so naše prve delavnice, zato so spodaj navedene cene prepolovljene! Torej: 176 deliš z 2, 64 deliš z dva, ostali pogoji ostajajo enaki. Delavnico lahko plačaš v enem obroku, in sicer stane 12 obiskov 176 evrov, lahko pa v treh obrokih, vsak v višini 64 evrov (2. obrok mora biti plačan pred 5. obiskom delavnice, 3. obrok pa pred 9. obiskom delavnice). Plačilo po položnici najmanj dan pred začetkom tečaja na račun: IBAN: SI56 6100 0001 8131 005, odprt pri Delavski hranilnici, d.d.

Rezervacije

Nisi prijavljen, zato se za nadaljevanje prijavi, ali pa se je čas za prijavo iztekel,