Načrtovanje in risanje tiskanin

datum začetka projekta

Opis:  ta delavnica je sestavljena iz dveh delov, lahko se udeležiš samo enega ali obeh. V prvem delu bomo na računalnik narisali najprej shemo in nato tiskanino, v drugem delu pa bomo tiskanino sestavili in preskusili (ta drugi del bomo razpisali po dogovoru).

Namen:  naučili se bomo narisati in sestaviti tiskano vezje – pri slednjem bo v delo vključeno še znanje spajkanja.

Cilj: s pridobljenim znanjem boste samostojni pri izdelavi svojega izdelka iz elektronike, sami ga boste znali razviti in izdelati prav od začetka – in tega se ne da kupiti nikjer.

Komu je namenjena? Za prvi del delavnice je treba obvladati osnovno znanje elektronike (pri nas ga pridobiš na delavnici Uvod v elektroniko), za drugi del pa je treba imeti še nekaj izkušenj s spajkanjem (pri nas je razpisana posebna delavnica za učenje spajkanja).

Kdaj? Tri srede zaporedoma: 31. 1., 7. 2. in 14. 2., vsakič od 17.00 do 19.00.

Kje? Na Kranjski cesti 9 b, 4208 Šenčur

Oprema: prenosni računalnik; nanj je treba naložiti program po navodilih pri opisu te delavnice na naši spletni strani, če tega ne znate, prinesite tri dni pred delavnico računalnik k nam, da mi nanj naložimo program.

Prijava: prijava je obvezna; prijaviš se lahko spodaj, ali na koledarju dogodkov ali prek tel. št. 064 275671 (prijava je možna po včlanitvi v TI).

Cena: 36 evrov (z DDV); prosimo, da plačilo poravnate najkasneje dan pred začetkom delavnice na račun: IBAN  SI56 6100  0001 8131 005 (odprt pri Delavski hranilnici, d.d.).

Rezervacije

Nisi prijavljen, zato se za nadaljevanje prijavi, ali pa se je čas za prijavo iztekel,