Novoletna delavnica: 3-D tiskalnik čisto od blizu

Opis: učili se bomo, kako dela 3-D tiskalnik; sami boste narisali svoje modele, ki jih bomo s 3-D tiskalnikom nato natisnili.

Namen: pobliže vas želimo seznaniti s to nepogrešljivo napravo, ki ponuja vrsto možnosti za samostojno ustvarjanje – imaš idejo, jo zarišeš in v nekaj urah držiš v roki svoj zamišljeni izdelek!

Cilj: uporaba in samostojno delo s 3-D tiskalnikom.

Komu je namenjena? Ni omejitev!

Kdaj? Za koristno popestritev novoletnih počitnic razpisujemo enodnevno delavnico v četrtek, 27. decembra, med 9. in 12. uro, v tem času bomo pripravili modele za tiskanje; kdor bo imel čas, lahko počaka, da se natisnejo, drugi jih bodo prevzeli po delavnici.

Kje? Na Kranjski cesti 9b, Šenčur.

 

Kaj potrebuješ? Če imaš možnost, prenesi na svoj računalnik program, ki ga najdeš na naši spletni strani na predelku Projekti in delavnice za mlade tehnike, in prinesi računalnik s seboj. Če tega ne znaš ali nimaš računalnika, boš lahko delal na naših računalnikih.

 

Prijava: prijava je obvezna; prijaviš se lahko spodaj, ali na koledarju dogodkov (prijava je možna po včlanitvi v TI) ali prek tel. št. 064 275671.

 

Cena: cena je 19 evrov (z DDV), material je vštet v ceno. Prosimo, da plačilo poravnate najkasneje dan pred začetkom delavnice na račun: IBAN  SI56 6100  0001 8131 005 (odprt pri Delavski hranilnici, d.d.).

 

Koledar dogodkov

Rezervacije

Nisi prijavljen, zato se za nadaljevanje prijavi, ali pa se je čas za prijavo iztekel,