Univerzalni instrument

datum začetka projekta

Opis: učili se bomo, kako deluje instrument – z njim bomo merili tok, napetost, upornost in na prototipno ploščo bomo spajkali merilni del instrumenta.

Namen: naučili se bomo osnovnih merilnih metod.

Cilj: obvladati delo z instrumentom, ker brez njega ni elektronike, saj karkoli delaš, moraš vedno preverjati količine in jih meriti – podobno kot ne moreš zgraditi hiše brez metra.

Komu je namenjena? Prav vsem, ki se želijo z elektroniko ukvarjati na kakršenkoli način, dobro je poznati osnove spajkanja.

Kdaj? Štiri torke zaporedoma: 6. 3., 13. 3., 20. 3. in 27. 3, vsakič od 17.00 do 18.30.

Kje? Na Kranjski cesti 9 b, 4208 Šenčur

Oprema: prenosni računalnik; nanj je treba naložiti program po navodilih pri opisu te delavnice na naši spletni strani, če tega ne znate, prinesite tri dni pred delavnico računalnik k nam, da mi nanj naložimo program.

Prijava: prijava je obvezna; prijaviš se lahko spodaj, ali na koledarju dogodkov ali prek tel. št. 064 275671 (prijava je možna po včlanitvi v TI).

Cena: 36 evrov  (z DDV)  + 12 evrov (z DDV) za material (izdelek odneseš s seboj domov); prosimo, da plačilo poravnate najkasneje dan pred začetkom delavnice na račun: IBAN  SI56 6100  0001 8131 005 (odprt pri Delavski hranilnici, d.d.).

Rezervacije

Nisi prijavljen, zato se za nadaljevanje prijavi, ali pa se je čas za prijavo iztekel,