Ustvarjanje s 3-D tiskalnikom 2

Opis: učili se bomo dela s 3-D tiskalnikom, narisali boste modele, ki jih bomo nato natisnili.

Namen: pobliže te želimo seznaniti s to nepogrešljivo napravo, ki ponuja vrsto možnosti za samostojno ustvarjanje – iz ideje v nekaj urah nastane otipljiva resničnost.

Cilj: odpiraš si nove možnosti in pridobivate čisto novo znanje.

Komu je namenjena? Ni omejitev!

Kdaj? Ponujamo 2 termina: v četrtek, 2. avgusta, od 17. do 20. ure, drugi termin pa je v soboto, 11. avgusta, od 9. do 12. ure.

Oprema: prenosni računalnik; nanj je treba naložiti program po navodilih pri opisu te delavnice na naši spletni strani, če tega ne znate, prinesite tri dni pred delavnico računalnik k nam, da mi nanj naložimo program. Tisti, ki ste program že naložili, ga posodobite z najnovejšo različico, lahko pa prav tako računalnik prinesete in to opravimo mi. Po dogovoru lahko delate med delavnico na naših računalnikih.

Prijava: prijava je obvezna; prijaviš se lahko spodaj, ali na koledarju dogodkov ali prek tel. št. 064 275671 (prijava je možna po včlanitvi v TI.

Cena: 18 evrov (z DDV). Za zgodnjo prijavo (najkasneje 5 dni pred začetkom) vas nagradimo z nižjo ceno (16 evrov). Vsi, ki so že bili kdaj na kateri od naših delavnic, plačajo 16 evrov, ob zgodnji prijavi pa samo 14 evrov. Prosimo, da plačilo poravnate najkasneje dan pred začetkom delavnice na račun: IBAN  SI56 6100  0001 8131 005 (odprt pri Delavski hranilnici, d.d.).

Projekti, delavnice

Včlani se

Koledar dogodkov

Rezervacije

Nisi prijavljen, zato se za nadaljevanje prijavi, ali pa se je čas za prijavo iztekel,