Uvod v elektroniko

Opis: razložili bomo najbolj osnovne zakone  elektrotehnike, risanje shem, najbolj osnovne meritve, najpogosteje uporabljene vezave in osnovno opremo.

Namen: vse, ki jih veseli in zanima kakršno koli ustvarjanje s področja elektronike in elektrotehnike, spodbuditi, da se elementov tega zanimivega področja začnejo učiti pod strokovnim vodstvom.

Cilj: seznanili se bomo s temeljnimi znanji elektrotehnike in s tem postavili temeljni kamen za vse nadaljnje ukvarjanje in ustvarjanje na tem področju – do najzahtevnejših projektov.

Komu je namenjena? Prav vsakemu, ki se želi podati v »elektrosvet«, saj predznanje ni potrebno, namenjena je res popolnim začetnikom.

Kdaj? V torek, 31. julija, od 17. do 18.30 (in še 2 x).

Kje? Na Kranjski cesti 9b, Šenčur

Oprema: pisalo in zvezek (drugo dobiš pri nas)

Prijava: prijava je obvezna; prijaviš se lahko spodaj, ali na koledarju dogodkov ali prek tel. št. 064 275671 (prijava je možna po včlanitvi v TI.

 

Cena: 27 evrov (z DDV). Za zgodnjo prijavo (najkasneje 5 dni pred začetkom) vas nagradimo z nižjo ceno (24 evrov). Vsi, ki so že bili kdaj na kateri od naših delavnic, plačajo 24 evrov, ob zgodnji prijavi pa samo 21 evrov.  Prosimo, da plačilo poravnate najkasneje dan pred začetkom delavnice na račun: IBAN  SI56 6100  0001 8131 005 (odprt pri Delavski hranilnici, d.d.).

Projekti, delavnice

Včlani se

Koledar dogodkov

 

Rezervacije

Nisi prijavljen, zato se za nadaljevanje prijavi, ali pa se je čas za prijavo iztekel,