Delavnica: Uvod v elektroniko (Kranj)

Komu je namenjena?

Za to uvodno delavnico ni treba imeti nobenega predznanja s področja elektrotehnike, namenjena je popolnim začetnikom. Na delavnici bomo šli namreč čisto od začetka – razložili bomo najbolj osnovne zakone elektrotehnike, risanje shem, najbolj osnovne meritve in predstavili bomo najpogosteje uporabljene vezave ter osnovno opremo, ki je potrebna pri tem delu.

 

Kdaj

Od 14. novembra 2017 vsak torek od 17.00 do 18.00 8-krat zapovrstjo.

Kje

Župančičeva 22 4000 Kranj (nekdanja trgovska šola)

Kako

Predznanje ni potrebno

Kaj

Spoznali bomo osnovno orodje, material in inštrumente ter se skozi prikaz in vaje naučili temeljnih znanj iz elektronike.

Oprema

Pisalo in zvezek

Prijava

Prijave so obvezne, ker bodo skupine majhne; lahko se prijaviš prek spleta (na strani Koledar dogodkov) ali prek telefonske številke.

Plačilo

To so naše prve delavnice, zato so spodaj navedene cene prepolovljene! Torej: 79 deliš z 2, 44 deliš z dva, ostali pogoji ostajajo enaki. Delavnico lahko plačaš v enem obroku, in sicer stane 8 obiskov 79 evrov, lahko pa v dveh obrokih, vsak v višini 44 evrov (2. obrok mora biti plačan pred 5. obiskom delavnice). Plačilo po položnici najmanj dan pred začetkom tečaja na račun: IBAN: SI56 6100 0001 8131 005, odprt pri Delavski hranilnici, d.d.

Rezervacije

Nisi prijavljen, zato se za nadaljevanje prijavi, ali pa se je čas za prijavo iztekel,