Odpiramo vrata za ogled naših projektov in tehničnih delavnic

Nova lokacija – zdaj v Kranju!!!!!!!

Preselili smo se v prostore na Jezerski cesti 46 in ob tem dogodku na široko odpiramo vrata za vas, navdušence nad tehniko in elektroniko, da si v živo ogledate, otipate in preskusite naše projekte in izdelke, ki jih boste sami ustvarjali na naših tehničnih delavnicah. Nekatere bodo ta prave za popolne začetnike, druge za tiste z več znanja, od osnovnošolcev do srednješolcev ali celo študentov, dobrodošli pa so tudi odrasli, ki želijo izpopolniti svoje znanje.

 Seveda boste lahko na veliko spraševali, kako se bomo lotevali posameznih projektov, najboljše pa bo, da boste na licu mesta kar sam preizkusili, kako deluje spajkalnik, zakaj se prižigajo LED-diode, kako se lahko robotsko vozilo premika na tvoj ukaz, kako deluje sončna elektrarna – in še veliko drugega! Odpiramo ti tudi vrata v znanje elektrotehnike in elektronike, vstopi, zanimivo bo! 

Vse skupaj se bo dogajalo že kmalu: v petek, 22. februarja, med 17. in 20. uro in pa v soboto, 23. februarja, med 9. in 13. uro. Zbirali bomo tudi prijave na delavnice in vsi, ki boste prišli na ta dogodek, boste imeli 20% popust.

Celotno dogajanje je brezplačno. Zaželene pa so predhodne prijave na spletni strani Tehnološke izbe ali po telefonu 064 275671.

Koledar dogodkov